Nytåret nærmer sig. Og det betyder også, at det er tid til at finde på denne års nytårsforsæt.

Måske går du efter at tabe dig. Så vil jeg anbefale dig at finde en slankekur i år der virker.

For der er masser af slankekure. Men der er også mange, som lover guld og grønne skove. Men som ikke virker.

Den bedste kur er en slankekur, der kombinere bedre spisevaner med mere motion. For på den måde opnår du også et varigt vægttab – og ikke bare et midlertidigt vægttab.

Det er dog helt fint at kickstarte kuren lidt med et eller andet form for slankemiddel. Dette kunne f.eks. være en Nupo-kur. På den måde får du en succesoplevelse fra starten, som du kan bygge videre på.

Omvendt kan du heller ikke blive ved med at spise pulver. Så du bliver også nødt til at tage et kig på din kost.

Helt grundlæggende handler det om at spise sundt og varieret. Du kan naturligvis bruge de forskellige metoder med at spise masser af proteiner, tælle dine kalorier osv.

Og det giver også god mening. Problemet er bare, at det også er ret besværligt. Og derfor kan du hurtigt miste motivationen.

En kur skal være nem at følge. Ellers lykkes det ikke.

Derfor er det også fint at komme i gang med at motionere – f.eks. at løbe. Men igen skal du ikke starte for ambitiøst ud. For så er der store chancer for, at det mislykkes.

før du begynder på 100MG pris præparatet

Gå i stedet i gang stille og roligt med nogle korte løbetur (eller måske endda gåture). Og når du så er kommet ind i vanen, kan du altid hæve både frekvensen og distancen.

Så den gode nytårskur er altså en kombination af fornuftig mad og masser af motion – evt. kombineret med et slankemiddel som kickstarter.

Ja, det lyder kedeligt. Og det er heller ikke en mirakelkur fra ugebladene. Men til gengæld kan jeg godt garantere, at det rent faktisk virker.