Hvis du gerne vil spare rigtig mange penge på din næste ferie, så er det en rigtig god ide at følge de danske rejseselskaber på de sociale medier.

Især rejseselskabernes Facebook sider er en god ide at følge, hvis du gerne vil blive gjort opmærksom på, hvornår der er rigtig gode tilbud i søen. For det er et af de steder, hvor næsten alle rejseselskaberne er aktive.

Mange har fravalgt de trykte medier, og er i stedet skiftet over til dem på nettet, som koster langt færre penge, og som kan give langt flere kunder i biksen nu og her.

Tilbud på Facebook

For smider de et godt tilbud op på Facebook, så går der ikke lang tid, før alle rejserne er solgt, hvis bare tilbuddet er godt nok. Der sidder folk på Facebook hele tiden, og derfor er der store chancer for, at deres opslag bliver set af mange. Rejseselskaberne kan selvfølgelig også vælge at promovere deres reklamer, hvilket bare betyder, at de kommer ud til endnu flere danskere. Dog er det ikke sikkert ,deres reklamer når ud til lige netop dig, så hvis du vil være sikker på at se tilbuddene, så er det bare med at følge dem.

Spar op til 50 %

Et af de rejseselskaber i Danmark, der er kendte for at lave de her tilbud på de sociale medier, er eksempelvis Star Tour. Et par gange om året sætter de priserne markant ned på mange af deres ferier, og så kan du spare op til noget, der ligner 50%, hvilket er en rigtig stor besparelse på en ferie til sydens sol. Mange af rejsebureauerne laver også store konkurrencer på eksempelvis Facebook, hvor du kan vinde fede rejser til lækre steder. Så du gør klogt i at følge de store rejsebureauer på i hvert fald Facebook.