Hvis du elsker Europas storbyer, så er det super fedt, at det efterhånden er blevet så billigt at komme af sted. Flypriserne bliver sat længere og længere ned, og det er jo lige før, det er billigere at flyve fra København til Madrid end fra København til Aalborg.

Så hvis du endnu ikke har fået set alle storbyerne i Europa, så er det måske nu, du skal gå ind og finde din næste storbyferie. Vi snakker jo tur/retur priser, for noget der ligner 500-800 kroner, alt afhængig hvilket flyselskab du vælger at tage af sted med.

Til London for ingen penge

Skal du eksempelvis et smut til London, så kan det jo gøres absurd billigt med Easyjet. De flyver både til Gatwick Lufthavn, som ligger syd for selve London, samt Stansted Lufthavn, der er placeret nord for hovedstaden.

Her snakker vi envejs billetter for under 120 kroner, hvis man er heldig og finder en god afgang. Og det er ikke usædvanligt, at priserne er helt dernede.

Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, at priserne selvfølgelig er sat en del op, når der er ferie og helligdage. Så er der mange flere, der gerne vil ud at rejse, og så kan de sælge billetterne til langt højere priser.

Er det ikke lige hovedstaden, du gerne vil besøge, så er der også linjer til eksempelvis Manchester i England, Milano i Italien eller Hamborg i Tyskland. Alle sammen storbyer, som også er værd at besøge, hvis du har mulighed for det. Og alle byerne kan du komme af sted til for en slik. Så hvis du har nogle penge til overs, og du ikke rigtig ved, hvad du skal gøre med dem, så er det da bare med at få linet en storbyferie op så hurtigt som muligt, så du kan komme ud og opleve noget.